Zomerse zoete aardappel ovenschotel
4 personen
Benodigdheden
1 HAK uit de oven zak zoete aardappel kerrie
3 zoete aardappels
1/2 courgette
1 rode peper
150 g geraspte kaas
2 verse peterselie takjes
1 mango
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Schil de zoete aardappels en snijd ze in kleine blokjes.
Doe dit ook met de mango en de courgette.
Kook de zoete aardappels voor een minuutje of vier op hoog vuur en voeg op het laatst de courgette toe.
Kook nog een minuut mee en laat dan uitlekken in een vergiet.
Schep de groenten in de ovenschaal en voeg de mango toe, mix het en schep dan de groenten uit de zak er op.
Verdeel de geraspte kaas over de schotel en zet in de oven voor 20 min.
Garneer met de verse peterselie en het rode pepertje.
Bron: Heerlijkehappen.nl