Zomerse rijstsalade

4 personen

Benodigdheden
200 gr pandanrijst
150 gr doperwten
1 rode paprika
2 stengels bleekselderij
2 bosuien
312 gr mandarijnpartjes
3 el yoghurtmayonaise
1 tl kerriepoeder
3 takjes peterselie

Bereiding

Kook de rijst in een pan met water en zout volgens aanwijzing op de verpakking gaar.
Kook de doperwten de laatste 5 min met de rijst mee.
Laat afkoelen.
Maak de paprika, bleekselderij en bosuitjes schoon en snijd ze in stukjes.
Laat de mandarijnpartjes uitlekken en vang het sap op.
Roer in een kom de yogonaise, 3el mandarijnsap, kerriepoeder, peper en zout door elkaar.
Knip de peterselie er boven fijn.
Meng alle ingrediƫnten van de salade met elkaar.

Bron: Allerhande

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *