Spaghetti met asperges en zalm

4 personen

Benodigdheden
750 g witte asperges, geschild en in stukken
400 g spaghetti
4 eieren
1 prei, fijngesneden
1-2 el zonnebloemolie
zout, peper
200-300 g gerookte zalmfilet, in lange reepjes
3-4 fijngesneden peterselie

Bereiding
Kook de asperges in ruim water in ong 15 min beetgaar en giet ze af.
Kook de spaghetti gaar.
Kook de eieren in ong 8 min hard.
Spoel ze koud, pel ze en hak ze fijn.
Bak prei 5-8 min in de olie.
Roer de asperges en de eieren erdoor.
Breng op smaak met zout en peper.
Meng de spaghetti met het aspergemengsel en de zalm en bestrooi met peterselie.

Bron: vriendin Tanja

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *