Mini kip-burgertjes

8 stuks

Benodigdheden

4 el Zaanse pittige mayonaise
500 g kipgehakt
1 el vadouvan
2 el olijfolie
1 pak mini hamburgerbroodjes (8 stuks)
75 g cheddar white kaas
1 avocado
1 kropje mini-sla romaine little gem

Bereiding
Verwarmde oven voor tot 220C.
Meng het gehakt met de vadouvan en breng op smaak.
Maak er 8 gelijke balletjes van en druk plat.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de burgertjes in ca 5 min gaar.
Bak intussen de hamburgerbroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de kaas en avocado in plakjes.
haal de blaadjes van de sla los.
Halveer de broodjes en bestrijk de helften met pittige mayonaise.
Beleg met sla, avocado, een burgertje en kaas.

Bron: Jumbo blad

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *