Andijviestamppot met pijnboompitten en kaas
4 personen
Benodigdheden
65 gĀ pijnboompitten
2 rode paprika’s
1 el (vloeibare) margarine
1 pak Maggi Puree a la minute (NH: maar zelf aardappelpurree maken is uiteraard vele malen lekkerder!)
1 zakje gemalen oude kaas
1 zak gesneden andijvie (400 g)
Bereiding
Pijnboompitten in droge pan op laag vuur roosteren.
Paprika’s in reepjes snijden.
In pan margarine verwarmen en paprika kort bakken.
In andere pan 750 ml water aan de kook brengen.
Pan van vuur nemen en al roerende met garde de zakjes aardappelpuree toevoegen (NH: neeh, gewoon zelf maken natuurlijk!)
Pijnboompitten, paprika, kaas en andijvie aan de puree toevoegen en alles goed doorroeren.
Met zout en peper op smaak brengen.
NH: voor de niet vegetariƫrs: een speklapje erbij is heerlijk.
Bron: AH receptkaart